loading

 LIG LUNT I SVINGET MED GOD FINANSIERING...  

Til dig, der som privatkunde gerne giver
lidt ekstra for at holde omkostningerne nede.

Har du et godt øje til en ny eller næsten ny bil fra Opel?
Vælger du en ny bil fra Opel, eller en brugt bil på under et år, kan du få den fordelagtigt finansieret med et 35/35 Fordelslån. Dette lån indebærer at du betaler 35 % af bilens pris og mindst 35.000 kr., også tilbyder vi en ekstra lav rente på din ydelse samt lave omkostninger.

Lave startomkostninger, lav rente
Du får en nem og overskuelig bilfinansiering på konkurrencedygtige vilkår, hvilket indebærer lave startomkostninger og en årlig rente på 0,2 % under vores normale sats. Denne rentefordel får du, uanset om du vælger fast eller variabel rente.

Hos Opel tilbyder vi både privat finansiering og privatleasing. Læs mere om forskellen på finansiering og privatleasing, og bliv klogere på, hvad du skal vælge, når du skal have en ny bil fra Opel.

Er du til fast rente?
Med en fast rente får du en budgetsikker løsning, da du er sikret at din ydelse er præcis den samme i hele den periode din kontrakt løber. Vær dog opmærksom på at en fast rente typisk er lidt dyrere end en variabel rente.

Eller foretrækker du variabel rente?
Vælger du finansiering med en variabel rente, er du også i gode hænder. Vi ændrer den variable rente efter renten på rentemarkedet – i daglig tale kaldet Cibor. Det er den rente, som bankerne betaler, når de låner penge på det globale pengemarked. Du kan følge udviklingen i Cibor på finanssiderne i avisen.


Dine fordele ved Opel Finansiering:

  • En udbetaling på 35% af bilens pris (dog mindst 35.000 kr.) sikrer dig finansiering på favorable vilkår
  • Vores pant i bilen er 35% af bilens værdi, mod normalt 65% – det giver dig lavere tinglysningsomkostninger
  • Favorabel rente – 0,2% lavere end vores standardsatser
  • Variabel eller fast rente – valget er dit
  • Du kan skifte bil, når du vil


Hvem kan få finansieret til ekstra lav rente?
Bilfinansiering til ekstra lav rente er til dig, der går efter lidt bedre vilkår, og som har mulighed for at lægge en udbetaling af en vis størrelse. Finansieringen kræver en almindelig kreditvurdering.

Er det noget for dig?
Vil du høre mere om dine muligheder for 35/35 fordelslån? Kontakt din Opel forhandler.

TIL TOPPEN