loading

 OPEL ORIGINALE OMBYTTERDELE.   

Opel Originale ombytterdele* er Opel Originale Reservedele som udskiftes under reparation og efterfølgende gennemgår en komplet genfremstillingproces med Opel Originale komponenter. De returnerede reservedele er genfremstillet efter de samme specifikationer, der gælder for Opel Originale Reservedele for at sikre en ensartet høj kvalitet. Opel ombytterdele er "originaler" og tilbyder fremragende værdi for pengene.

Vores udvalg

Opel tilbyder mere end 2.200 forskellige renoverede reservedele og udvider og opdaterer udvalget løbende.
Opel Originale ombytterdele-program dækker et stort udvalg af produkter herunder motorer og cylinderhoveder, startere, generatorer, turboladere, A/C kompressorer, gearkasser, bremsekalibre, servostyringspumper, styremaskiner, koblingssæt, drivaksel, motorstyreenhed, brændstof indsprøjtningspumper, brændstofindsprøjtninger, radioer og instrumentpaneler.
 
 

Dine fordele


Opel Originale ombytterdele kombinerer høj kvalitet og god værdi for pengene. De er ideelle til økonomiske reparationer af ældre køretøjer, hvor du kan spare op til 30% på omkostninger i forhold til en ny del.
Oven i dette, vil du, når du køber en Opel Original ombytterdel altid drage nytte af den nyeste teknologiske udvikling hos Opel: Alle elektroniske komponenter er opdateret med den nyeste software-version. Mekaniske reservedele er udstyret med de nyeste forbedringer. Dit køretøj er Originalt – bevar det på den måde!


Kvalitet fra start


Vores udvalgte ombytterdele er omhyggeligt udvalgt efter de højeste Opel specifikationer.

For at sikre samme høje kvalitet som Opel Originale reservedele, bliver alle returnerede reservedele skilt ad og testet. Alle sikkerhedsrelevante reservedele og sliddele (f.eks hjullejer, pakninger) som påvirker ydeevnen eller den forventede levetid bliver altid erstattet af nye reservedele. Elektroniske komponenter er opdateret med den nyeste software. Alt samles til sidst og udgør Opel Originale ombytterdele, som er 100% testet ift. specifikationerne i Opel Originale reservedele og kan derfor betragtes som "så god som ny".


Renoveringsprocessen


Renoveringsprocessen for Opel ombytterdele følger de strengeste standarder. Efter afmontering af delen udføres en grundig rengøring og inspektion inklusiv en måling. Alle komponenter skal overholde de restriktioner, som det originale udstyr kræver. Reservedele, der ikke lever op til testens kriterier og ikke kan genfremstilles, ophugges. Efter ombygning og maskinforarbejdning af komponenter og / eller efterfyldning af nye komponenter, samles reservedelene og bliver til sidst testet.


Miljøvenlig


Opel Originale ombytterdele yder et væsentligt bidrag til at spare naturressourcer og energi. Ved at genbruge de vigtigste komponenter af reservedelene, kan der hvert år spares flere tons råmaterialer, som ellers ville være nødvendige for at producere nye produkter.

De 500.000 enheder, som hvert år genbruges af Opel i Europa udgør en vigtig del i at hjælpe med at beskytte miljøet. 

 


* Ombytterprogrammet består af genfremstillede og renoverede reservedele:

Genfremstillede reservedele er lavet af tidligere anvendte komponenter i en proces, der involverer adskillelse, inspektion, rengøring, opdatering af software og udskiftning af reservedele, tests og gendannelse (f.eks. motorer).
Renoverede reservedele er tidligere anvendte reservedele, der er inspiceret, rengjort, testet, og ompakket (f.eks. instrumentpaneler).TIL TOPPEN