loading

  LEASING TIL ERHVERV. OPERATIONEL ELLER FINANSIEL LEASING?  

Ønsker du 100% budgetsikkerhed eller vil du tage noget af risikoen selv? Med operationel leasing kender du alle udgifter på forhånd, mens finansiel leasing er et godt alternativ til traditionel lånefinansiering.

Operationel leasing


Ved operationel leasing kan vi stå for det hele. Du har derfor ingen risiko på bilens værditab og ingen bekymringer omkring serviceomkostninger. Det eneste du skal forholde dig til, er den månedlige leasingydelse. En operationel leasingaftale indeholder brugsretten til bilen og som regel en service- og vedligeholdelsesaftale. Du har derudover mulighed for at tilvælge andre services, som tillægges den månedlige leasingydelse.

Fordele ved operationel leasing

 • Nul risiko på bilens restværdi
 • Serviceomkostningerne er som regel indeholdt i leasingaftalen – dvs. ingen uforudsete udgifter
 • Mulighed for at tilvælge dækaftale, forsikring, vejhjælp og brændstofkort
 • Undgå at binde kapital i aktiver


Alle disse fordele ender ud i din månedlige leasingydelse, og du er kørende 100 % risikofrit. Hos Opel Finans kan du få en operationel aftale på både personvogne og varevogne inklusiv de udstyrsoptioner og eventuelle opbygninger, du måtte ønske.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er et alternativ til lånefinansiering, hvor du undgår at binde aktiver, men bevarer den fulde brugsret. Ved finansiel leasing står du selv for restværdien på bilen ved udløb af aftalen. Det betyder, at du selv skal sælge bilen og dække et eventuelt tab, ligesom du har muligheden for at score en gevinst. Opel hjælper dig naturligvis med fastsættelse af restværdien, så du er sikret bedst muligt mod tab.


NY VIVARO SERVICELEASING.

Med Vivaro serviceleasing får du motor/kabinevarmer med timer, passagerairbag samt gardinairbag oveni uden merpris, når du leaser en Vivaro. Prisen er kun 1.699 kr./md. inkl. fri service og vedligeholdelse.


 

 
Fordele ved finansiel leasing

(I forhold til almindelig lånefinansiering eller en kassekredit)

 • Begrænsede etableringsomkostninger
 • Undgå at binde kapital i aktiver
 • Bevar den fulde brugsret over aktivet
 • En løsning der er tilpasset indtjening og levetid
 • Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering


Hos Opel Finans kan du få en finansiel leasingaftale på både personvogne og varevogne inkl. de udstyrsoptioner og eventuelle opbygninger, du måtte ønske. Vær opmærksom på, at finansiel leasing skal aktiveres i regnskabet, hvilket operationel leasing ikke skal.

Er det noget for dig?

Vil du høre mere om dine muligheder for operationel eller finansiel leasing? Kontakt os.
 
Brændstofkort

Saml brændstofforbrug og leasingydelse på en faktura – og få rabat på brændstoffet hver gang du tanker.

Med en leasingaftale hos Opel Finans har du mulighed for at tilvælge brændstofkort. Det betyder, at du altid tanker brændstof med rabat.

Omkostningerne til brændstof er udspecificeret på fakturaen for den månedlige leasingydelse. Det er muligt at vælge op til to brændstof- kort pr. aftale, og du kan vælge mellem Shell, Q8, Uno-X og Statoil.

 
Fordele ved Opel Finans Brændstofkort

 • Lave priser på brændstof
 • Én samlet faktura med leasingydelse og brændstofforbrug
 • Øget kredittid – forbruget på brændstofkortet faktureres med én måneds længere kredit, end ved en aftale direkte med brændstofselskabet
 • Mulighed for kilometerindtastning på brændstofkortene, så du kan følge forbruget.


 
Er det noget for dig?

Vil du høre mere om dine muligheder for brændstofkort i forbindelse med din leasingaftale? Kontakt os.

TIL TOPPEN